Digitale Dorpsagenda

Rossum is ongekend actief op verenigingsgebied. Prachtig! Een goede en makkelijke afstemming van alle activiteiten is daarbij handig.

Lancering

Daarom hebben we eind 2017 diverse verenigingen bij elkaar geroepen om dit punt te bespreken en te kijken of er draagvlak is voor het idee van een digitale dorpsagenda. Immers, het zelf bijhouden van ieders eigen agenda is van groot belang bij het slagen van een dergelijke opzet. Het draagvlak was er en het team om dit op te pakken kon aan de slag met de geleverde input.

Lancering

In januari 2018 was de werkgroep al zover om een werkende opzet te tonen.
Er is een plein gecreeerd op de website www.agendarossum.nl die de diverse agenda’s ontsluit.
Daarbij maken de verenigingen gebruik van hun eigen Google account.

Meedoen is gratis

Dankzij de financiële steun van de dorpsraad en de Ondernemersvereniging, is dit initiatief gratis voor alle deelnemende verenigingen.

De website geeft een actueel overzicht van de vele activiteiten in Rossum, Lemselo en Volthe.
En dat is niet alleen handig voor verenigingen en organisatoren, maar ook voor de inwoners zelf.

Leden van de werkgroep zijn:
Bertus Olde Hanter
Monique Hassink
Marc Smellink
Cecile Beld

Neem ook een kijkje op www.agendarossum.nl