Zorg & Welzijn

Zorg en welzijn van de inwoners van ons dorp en haar buurtschappen is belangrijker dan ooit. De projectgroep Zorg & Welzijn zet zich in voor jongeren, ouderen en minder validen: samen met verschillende verenigingen en organisaties.

Handwerkclub

Uit de enquête van de projectgroep Zorg & Welzijn is gebleken dat er vooral animo is voor:

• Bingo
  • Bloemschikken
  • Handwerken

Het eerste wat we al concreet kunnen maken, is het starten met de handwerkclub. Dit door samenwerking met WOLIK*.

De patronen, het wol en de naalden liggen voor u klaar. Uiteraard is er ook een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. Bent u een liefhebber van handwerken of bent u gewoon nieuwsgierig? Meld u aan! Deelname is kosteloos.

Doet u mee? Meld u aan bij:
Christel Weusthof
Tel: 06 – 4300 2229
Mail: christelweusthof@live.nl

Huidig volleybalveld De Brei

Duofiets

Kunt u, of kent u iemand die, zelf niet meer kan fietsen? Dan is de duofiets een uitkomst!

Projectgroep Zorg & Welzijn, bestaande uit Ouderencontact, de Zonnebloem, ZijActief en Dorpsraad Rossum, Lemselo & Volthe merkten dat hier behoefte naar is. Zij hebben dit aangedragen bij het Oranje Comité en de Ondernemersvereniging Rossum (OVR) als doel voor de jaarlijkse veiling van het vaatje kersen tijdens de Kermix.

Tijdens de veiling is er maar liefst € 5700,00 opgehaald voor dit geweldige doel! Op dit moment wordt de verdere aanschaf van de duofiets door de projectgroep in gang gezet. Bedankt Rossum!