Noaber overleg kernraden gemeenten Tubbergen en Dinkelland

PERSBERICHT

Op woensdagavond 27 februari 2013 hebben de kernraden van de gemeenten Tubbergen en Dinkelland een eerste gezamenlijk overleg gevoerd. Dit overleg is een logisch gevolg op de bestuurlijke en ambtelijke samenwerking tussen de gemeenten Tubbergen en Dinkelland.

Afgevaardigden van maarliefst 16 van de 19 kernraden waren aanwezig bij “De Oale Kroesch” in Fleringen evenals het Centraal Dorpsraden Overleg (CDO) uit de gemeente Tubbergen.

Doel van deze historische bijeenkomst was het kennis maken met elkaar. Ook is er gesproken over de mogelijkheden om in de toekomst samen te gaan werken en/of elkaar te ondersteunen bij diverse projecten.

Tijdens deze avond is er door de aanwezige kernraden een werkgroep in het leven geroepen welke een gezamenlijk beleid gaat opstellen hoe de kernraden met beide gemeenten willen blijven/gaan samenwerken.

Klik hier voor de dia presentatie.

De werkgroep zal bestaan uit afgevaardigden uit Denekamp, Fleringen, Geesteren, Manderveen, Rossum, Vasse en Weerselo. De nieuwe werkgroep zal gebruik gaan maken van de diensten het CDO, het overkoepelende orgaan van de dorpsraden uit de gemeente Tubbergen en zal op 26 maart 2013 voor het eerst bijeen komen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.