Sociale woningbouw in Rossum, is dat mogelijk??

DRINGENDE OPROEP AAN POTENTIËLE WONINGZOEKENDE!!

Heeft u behoefte aan sociale huur- of koopwoningbouw?
Laat het ons weten en maak het kenbaar!

Hierbij willen wij alle bewoners van jong tot oud van Rossum, Lemselo en Volthe oproepen om hun woonwensen kenbaar te maken aan de gemeente Dinkelland, woningstichting en dorpsraad.

Waarom deze oproep?

De woningstichting St. Joseph, Mijande en gemeente Dinkelland hebben ons gevraagd een inventarisatie te maken over de woonwensen van de sociale koop- en huurwoning voor de toekomst.

Zonder inventarisatie zal de ontwikkeling op dit gebied stil blijven liggen, met alle gevolgen voor het dorp. Denk daarbij aan de voorzieningen die verdwijnen en leefbaarheid. Wij zien bijvoorbeeld graag dat de jeugd ook later een start kan maken in Rossum, maar hoe denkt u erover?

Heeft u woonbehoefte voor nu of in de toekomst? Meld u zich dan vrijblijvend aan bij Mijande Wonen te Weerselo en/of woningstichting St. Joseph in Almelo of anders
bij het secretariaat van de Dorpsraad Kuiperijstraat 4, telefonisch 296379 of per email secretaris@dorpsraadrossum.nl.
Als er genoeg animo blijkt te zijn, kunnen een bijeenkomst houden met belanghebbenden en verschillende instanties.

Alleen samen maken we een kans op sociale woningbouw te realiseren in Rossum, Lemselo & Volthe en daardoor de leefbaarheid in ons Dorp te behouden !!