Rondgang speelvoorzieningen

Samen met de gemeente Dinkelland en contactpersonen in Rossum vindt jaarlijks de rondgang speelvoorzieningen plaats. De rondgang speelvoorzieningen kijkt naar de veiligheid het onderhoud van huidige speelvoorzieningen: ook wordt er gesproken over wensen van inwoners.

Beachvolleybal aan De Brei

Iris Duursma gaf aan dat ze een beachvolleybalveld mist in Rossum. Het huidige volleybalveld bij De Brei is een goede locatie voor deze sport. De direct aanwonenden zijn akkoord en de gemeente heeft groen licht gegeven voor het uitvoeren van dit plan! Deze zomer wordt het beachvolleybalveld nog aangelegd. Naast het volleyballen blijft er een mogelijkheid om te voetballen.

Huidig volleybalveld De Brei

Wens voor een skatebaan

De secretaris van de dorpsraad ontving een wens van Maike Meinders (10): ‘’Wij zouden graag een skatebaan in Rossum willen hebben (…) speeltuintjes zijn voor kleine kinderen en een voetbalveld meestal alleen voor jongens (… ) daarom zouden wij graag een skatebaan willen hebben’’. De wens van Maike is duidelijk en meegenomen in de rondgang. Helaas is het idee (nu) niet realiseerbaar omdat het kostbaar is. Toch willen wij Maike bedanken voor haar geweldige idee en dat ze dit kenbaar maakt!