Lancering Dorp Rossum app

Dorp Rossum app

De werkgroep van de Dorp Rossum App is een heel eind met het testen van app en is deze bijna gereed voor de lancering

De planning is dat we in de tweede week van maart de app officieel lanceren en aanbieden aan de inwoners van Rossum, Volthe en Lemselo. 

De Dorp Rossum app is de centrale plek met berichten van verenigingen, instellingen en stichtingen, met leuk nieuws over en voor Rossum en omgeving en allerlei activiteiten voor in de agenda. 

Ben je beheerder van een website?  

Beheerders van websites van verenigingen en stichtingen kunnen berichten plaatsen via de website mits deze website is gemaakt met WordPress. Dit kan leuk dorpsnieuws zijn, of een bericht van een activiteit met een link naar de betreffende pagina van de website. Deze informatie komt dan automatisch terecht op de Dorp Rossum app. 

Stel dat je nieuws hebt dat voor het hele dorp interessant is, dan kan dit geplaatst worden onder het kopje ‘nieuws’. Dit kun je niet zelf doen, dat doet de redactie. Je kunt dan een berichtje sturen naar redactie@dorp-rossum.nl. 

Ook wanneer er een activiteit is die interessant is voor het hele dorp kun je dit laten plaatsen op de ‘agenda’. Ook hiervoor stuur je een berichtje naar redactie@dorp-rossum.nl 

App downloaden door de leden 

In maart gaan we de app officieel lanceren, maar nieuwsgierige leden kunnen de app nu al downloaden. Dit kan zowel op Android als AppStore.

Uitleg over de installatie vind je op https://dorp-rossum.nl/hoe-werkt-de-app/hoe-installeer-ik-de-app/

Heb je vragen neem dan contact op met redactie@dorp-rossum.